About Us

Moi&Benoit is een foodservices bedrijf gevestigd in Oudenaarde. Met een passie voor het leveren van uitzonderlijke culinaire ervaringen, zijn we gespecialiseerd in het leveren van voedsel- en drankaanbiedingen van hoge kwaliteit voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Ons team heeft zich erop toegelegd op het creëren van innovatieve en heerlijke menu's die voldoen aan de unieke voorkeuren en dieetvereisten van onze klanten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of privé bijeenkomst, wij streven ernaar om jullie verwachtingen te overtreffen.  

Vertrouw op Moi&Benoit om uw evenementen te verbeteren en een blijvende indruk achter te laten op uw gasten.

eventcatering moi&benoit, eventcatering oudenaarde, eventcatering oost vlaanderen, traiteur, foodtrucks

Missie

Onze missie is om mensen een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij we heerlijk eten serveren dat zorgvuldig is bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. We streven ernaar om smaken te combineren die zowel vertrouwd als verrassend zijn en zo een onvergetelijke smaakervaring te creëren. We geloven in het delen van liefde voor eten en het creëren van een gezellige, gastvrije sfeer waar mensen samenkomen om te genieten van goed gezelschap en geweldig eten.  

Visie 

Onze visie is om uit te groeien tot dé go-to cateraar in de regio, bekend om zijn verrassende menu's en kwaliteit. We streven naar een duurzaam bedrijfsmodel dat de lokale gemeenschap ondersteunt en tegelijkertijd zorg draagt voor het milieu. Door voortdurend te innoveren en te luisteren naar de wensen van onze klanten, willen we een blijvende indruk achterlaten en een culinair merk worden dat synoniem staat voor uitmuntendheid en passie voor eten.

Meet Our Team

Paulien Duyver

Dit is Paulien, een creatieve culinaire avonturier die altijd met beide voeten op de grond staat. Met een passie voor het samenstellen van unieke gerechten, weet Paulien smaken en texturen op een verrassende manier te combineren. De keuken is voor haar een canvas waarop zij de meest bijzondere culinaire kunstwerken creëert.

Benoît Baele

Benoit is een stralende bundel energie, altijd omgeven door een positieve sfeer. Zijn aanstekelijke blijdschap lijkt nooit te vervagen, en brengt een aanstekelijke energie naar alles wat hij doet. Wat hem echt onderscheidt, is zijn passie voor details. Hij duikt diep in de kern van zaken en is altijd op zoek naar manieren om zich zelf te verbeteren. Deze eigenschap maakt hem niet alleen een waardevol lid van ons team, maar ook een bron van inspiratie voor anderen.

Veroniek Vergote

Veroniek brengt een schat aan ervaring uit de horeca met zich mee. Met jarenlange toewijding en passie voor het vak, creëert zij culinaire meesterwerken die je smaakpapillen verrassen en verwennen. Vertrouw op de expertise van Veroniek en laat je verrassen door de unieke smaakbeleving die zij keer op keer weet te creëren.